۳-چنانچه بعد از فراغت از تحصیل، قصد استفاده و هرگونه بهره برداری اعم از چاپ کتاب، ثبت اختراع و … از این پایان نامه داشته باشم، از حوزه معاونت پژوهشی واحد مجوزهای مربوطه را اخذ نمایم.
۴-چنانچه در هر مقطع زمانی خلاف موارد فوق ثابت شود، عواقب ناشی از آن را بپذیرم و واحد دانشگاهی مجاز است با اینجانب مطابق ضوابط و مقررات رفتار نموده و در صورت ابطال مدارک تحصیلی ام هیچگونه ادعایی نخواهم داشت.
نام و نام خانوادگی: مهدی عبدالملکی
بسمه تعالی
درتاریخ :۰۶/۱۱/۱۳۹۲
دانشجو کارشناسی ارشد آقای مهدی عبدالملکی از رساله خود دفاع نموده و با نمره به حروف با درجه کارشناسی ارشد مورد تصویب قرار گرفت.
امضاء استاد راهنما
دکتر محمود خان شیرازی مسعود
فرم اطلاعات پایان نامه های رساله های کارشناسی ارشد و دکترا
دانشکده هنر و معماری
(این چکیده به منظور چاپ در پژوهش نامه دانشگاه تهیه شده است)
نام واحد دانشگاهی : تهران مرکزی کد واحد : ۱۰۱ | کد شناسایی پایان نامه : ۱۰۱۶۰۱۰۲۹۱۲۰۲۹ |
نام ونام وخانوادگی دانشجو: مهدی عبدالملکی شماره دانشجویی: ۹۰۰۷۳۲۳۰۲ |
سال و نیمسال اخذ پایان نامه : ۲۰/۱۰/۹۱ زمستان۹۱ |
عنوان پایان نامه دکترای حرفه ای و یا کارشناسی ارشد :” طراحی پروسه چیدن و بسته بندی توت فرنگی “ | |
نام و نام خانوادگی استاد راهنما : دکتر محمود خان شیرازی مسعود نام و نام خانوادگی استاد مشاور: دکتر ناصر کلینی ممقانی |
|
آدرس و شماره تلفن:کردستان،سنندج،چهار باغ کوچه انوشیروان شمالی پلاک۱۸واحد۲-۰۹۱۲۲۲۴۸۵۴۹ | |
چکیده پایان نامه ( شامل خلاصه، اهداف، روش های اجرا و نتایج به دست آمده) در این پژوهش با بررسی فرایند چیدن ،جابه جایی و بسته بندی توت فرنگی به ارائه راه کاری درست برای ارائه محصولی با کیفیت بهتر و قابلیت ماندگاری بالا برای مصرف کننده ارائه شده و با بررسی روش های موجود اقدامات لازم در جهت عرضه محصول به صورت مناسب و در خور توجه مصرف کننده با توجه به جنبه های عملکردی و استتیکی بسته پرداخته و مواد مناسب طراحی سبز برای استفاده پیشنهاد می گردد. طرح این پژوهش طراحی پروسه چیدن میوه توت فرگی از سر مزرعه کشاورزی و بسته بندی هم زمان آن است از نحوه چیدن و جلوگیری از خستگی کشاورز تا چیدن میوه با کیفیت و جایگزینی برای سطل های موجود که هم اکنون در مزارع استفاده می شود با قابلیت جلوگیری از فشار زیاد ، له شدن ، ضربه زدن،واعمال فشار میکانیکی به میوه بر اساس جابه جایی در طول مزرعه، جلوگیری از له شدن بوته ها، و قابلیت حمل به صورت کلی از مزرعه تا استفاده مصرف کننده با حداقل تماس و جابه جایی و انجام سورتینگ و درجه بندی میوه لوکس،میوه مصرف خانوار، میوه مصرف کارخانه می باشد. که با رعایت پروسه موجود میتوان شاهد محصولی با کیفیت دلخواه مصرف کننده بود که دارای ماندگاری بالاتر و از طعم و رنگ مناسبی برخوردار است. |
|
*نظر استاد راهنما برای چاپ در پژوهش نامه دانشگاه مناسب است. تاریخ و امضاء: |
فهرست مطالب
عنوان:………………………………………………………………………………………………………………………….صفحه
فصل اول :کلیات طرح:
بیان مسئله:……………………………………………………………………………………………………………………۱
۱-۲ هدف های تحقیق: …………………………………………………………………………………………………….۲
۱-۳ اهمیت مضوع تحقیق و انگیزش انتخاب آن: ……………………………………………………………………..۲
۱-۴ سوالات و فرضیه های تحقیق: …………………………………………………………………………………………۳
مدل تحقـیـق: ……………………………………………………………………………………………………………..۴
پیشیـنه تحقیـق: …………………………………………………………………………………………………………..۵
محدودیـتها و مشکلات تحقیـق: ……………………………………………………………………………………۵
فصل دوم: مطالعات نظری
مقـدمـه : ………………………………………………………………………………………………………………………………..۶