پیشنهادهای مربوط به فرضیه فرعی دوم:
در راستای بررسی تأثیر افزایش کیفیت تبلیغات تلویزیونی بیمه بر واکنش های هیجانی مشتریان بیمه ایران به نظر می رسد که با افزایش کیفیت تبلیغات تلویزیونی بیمه، میزان واکنش های هیجانی مشتریان بیمه ایران نیز بهبود (افزایش) می یابد لذا با توجه به تایید تاثیر معنی دار افزایش کیفیت بلیغات تلویزیونی بیمه بر واکنش های هیجانی مشتریان بیمه ایران، پیشنهاد می شود که شرکت بیمه ایران تلاش نماید تا در تبلیغات تلویزیونی بیمه ایران به جلب اطمینان مشتریان توجه ویژه ای صورت پذیرد، همچنین تبلیغات تلویزیونی بیمه ایران از نظر ترغیب مشتریان به توصیه به دوستان و آشنایان فعالیت بیشتری داشته باشد. همچنین سعی شود که تبلیغات تلویزیونی مطابق با علائق، نیازها و خواست های مشتریان باشد و در نهایت مسولین شرکت بیمه ایران سعی نماید که تبلیغات تلویزیونی بیمه ایران متفاوت و متمایز از دیگر رقبا باشد.
پیشنهادهای مربوط به فرضیه فرعی سوم:
در راستای بررسی تأثیر افزایش شدت تبلیغات تلویزیونی بیمه بر تمایل به برنامه ریزی رفتاری مشتریان بیمه ایران به نظر می رسد که با افزایش شدت تبلیغات تلویزیونی بیمه، میزان تمایل به برنامه ریزی رفتاری مشتریان بیمه ایران نیز بهبود (افزایش) می یابد لذا با توجه به تایید تاثیر معنی دار افزایش شدت تبلیغات تلویزیونی بیمه بر تمایل به برنامه ریزی رفتاری مشتریان بیمه ایران، پیشنهاد می شود که شرکت بیمه ایران یک سیستم دریافت پیشنهادات و انتقادات راه اندازی نماید تا سعی شود که به نظرات و پیشنهادهای مشتریان در خصوص بهبود فرایند ارائه خدمات توجه ویژه ای صورت پذیرد. همچنین در نحوه تبلیغات خدمات شرکت سعی شود که نسبت به عواطف و احساسات مشتریان با احترام رفتار شود و در نهایت پیشنهاد می شود که قبل از هرگونه اقدامی با متخصصین و خبرگان مشورت نموده و برنامه ریزی نمایند.
پیشنهادهای مربوط به فرضیه فرعی چهارم:
در راستای بررسی تأثیرافزایش کیفت تبلیغات تلویزیونی بیمه بر تمایل به برنامه ریزی رفتاری مشتریان بیمه ایران به نظر می رسد که با افزایش کیفیت تبلیغات تلویزیونی بیمه، میزان تمایل به برنامه ریزی رفتاری مشتریان بیمه ایران نیز بهبود (افزایش) می یابد لذا با توجه به تایید تاثیر معنی دار افزایش کیفیت تبلیغات تلویزیونی بیمه بر تمایل به برنامه ریزی رفتاری مشتریان بیمه ایران، پیشنهاد می شود که شرکت بیمه ایران با بهره گرفتن از فنون جدید و شیوه های نوین تبلیغاتی نسبت به مشتریان منظم و با احتیاط خدمات ویژه ای ارائه نموده و همچنین سعی شود که نسبت به آشنایی و اطلاع رسانی در خصوص خدمات مورد ارائه و تنوع این خدمات اطلاعات دقیقی در اختیار مشتری قرار گیرد.
توصیه برای تحقیقات آتی
هر تحقیقی هر چند که به صورت جامع فرض شود، به لحاظ برخی محدودیت های ماهوی و شکلی اعم از موضوعی و زمانی؛ قادر نیست به همه ابعاد موضوع نگریسته و از جنبه های مختلف به آن بپردارد. این تحقیق نیز از این قاعده مستثنی نبوده است، بنابراین برای انجام برخی تحقیقات همسو با این موضوع و همچنین توسعه آن، پیشنهاداهایی به شرح ذیل برای انجام تحقیقات بعدی و پژوهشگران آتی، ارائه می شود:
پیشنهاد می شود که بر روی نحوه مدیریت ارتباط با مشتری و وفاداری مشتریان شرکت بیمه ایران مطالعه ای صورت پذیرد.
پیشنهاد می شود تاثیر مسئولیت های اجتماعی شرکت های بیمه در انتخاب نوع و شدت تبلیغات مورد بررسی قرار گیرد.
پیشنهاد می شود که بر روی میزان رعایت استانداردهای تبلیغاتی در تبلیغات شرکت بیمه ایران مطالعه ای صورت پذیرد.
پیشنهاد می شود که بر روی تأثیر تصویر برند برروی رفتار مشتریان بیمه ایران مطالعه ای صورت پذیرد.
منابع و ماخذ
فهرست منابع فارسی:
احمدی، پرویز و پوراشرف، یاسان اله.(۱۳۸۶). مسیر رضایتمندی مشتری در بانکهای تجاری. مدرس علوم انسانی، ۱۱(۳)، ۲۹-۵۸.
آذر، عادل و مومنی، منصور،(۱۳۸۷)، آمار و کاربرد آن در مدیریت، جلد دوم، تهران، انتشارات سمت.
اربابی، علی محمد، (۱۳۶۹)، از تولید تا مصرف(بازاریابی)، تهران، صص ۹-۱۲.
اسدی، علی،(۱۳۸۰)، افکار عمومی و ارتباطات، سروش، تهران، ص ۲.
افشاری ، علی محمد، (۱۳۹۲)، بازاریابی ، انتشارات مؤسسه عالی حسابداری، ص ۷۲.
امین، محمد ابراهیم،(۱۳۸۸) ،"ضمیری:نظارت مالی شرکت های بیمه"، پایگاه اطلاع رسانی صنعت بیمه، بیمه نیوز.
بازرگان، عباس؛ سرمد، زهره ؛ حجازی، الهه، (۱۳۸۸) ، روش های تحقیق در علوم رفتاری -انتشارات آگاه.
بلوریان تهرانی، محمد،(۱۳۷۶)، بازاریابی و مدیریت بازار، انتشارات موسسه مطالعات و پژوهشهای بازرگانی.
پرهیزی گشتی، حسین،(۱۳۸۰)، بازاریابی مبتنی بر رابطه، ماهنامه تخصصی بازاریابی، شماره۱، صص ۳۶-۳۵.
پورکریمی، جواد. ،(۱۳۸۱) ، «تبلیغات رسانهای و تغییر نگرش مخاطبان: رویکردی روانشناختی بر تبلیغات»، فصلنامه پژوهش و سنجش صدا وسیما، تهران: انتشارات سروش.
تدبیری، علی، (۱۳۸۸)، تحلیل رابطه بین ارزش درک شده، کیفیت درک شده، رضایت مشتری و قصد خرید مجدد در فروشگاه های زنجیره ای تهران؛ پایان نامه کارشناسی ارشد،دانشکده مدیریت، دانشگاه تهران، صص ۲۰-۳۳.
تکیه، بهرام و ساحی، وحید. (۱۳۵۱). “اثربخشی تکنیک های بازاریابی، پژوهش در علوم ورزشی، شماره ۱۵ ، ص ۱۵ -۵۱ .
جمالی نژاد، تحر ،(۱۳۸۸)، «ارزیابی تاثیر درگیری محصول بر میزان وفاداری به برند، پایان نامه کارشناسی ارشد، دانشکده مدیریت، دانشگاه تهران، ص ۲۶.
حافظ نیا، محمدرضا، مقدمه ای بر روش تحقیق در علوم انسانی، تهران، سازمان مطالعه و تدوین کتب علوم انسانی دانشگاهی (سمت)، چاپ هشتم، ۱۳۸۲.
حسینی، سید شمس الدین و ملک محمدی، مریم،(۱۳۸۶)، سنجش مزیت نسبی و رقابتی صنعت چرم ایران در بازارهای جهانی، فصلنامه پژوهشنامه بازرگانی، شماره ۴۴، پاییز، ۲۶۵-۲۳۵.
حکیم آرا، محمد علی.(۱۳۹۰). ارتباط متقاعد گرانه در تبلیغ. تهران: انتشارات سمت.
خاشعی، وحید؛ مستمع، محمد.(۱۳۹۰). هوش فرهنگی مدیران، عامل کلیدی موفقیت در سازمان های هزاره سوم. ماهنامه مهندسی فرهنگی، ۵(۱)، ۵۱-۶۲.
خورشیدی غلامحسین و مقدمی صابر، (۱۳۸۲)، تبیین مفهوم بازاریابی اجتماعی؛ پژوهشنامه بازرگانی پاییز; ۷(۲۸):۱۴۱-۱۶۳.
روستا، احمد و داور ونوس و عبدالحمید ابراهیمی (١٣٧٧)؛ مدیریت بازاریابی، انتشارات سازمان مطالعه و تدوین کتب علوم انسانی(سمت)، صص ۶-۷.
زالی، نادر؛ احمدی، حسن.(۱۳۹۳). سازماندهی فضایی استان آذربایجان شرقی با رویکرد برنامه ریزی منطقه ای در افق چشم انداز. برنامه ریزی منطقه ای، ۴(۱۴)، ۵۹-۷۳.