۳۱
۶۸/۰
۴۶
۷۰/۰
۳۲
۶۷/۰
۴۷
۷۱/۰
۳۳
۷۳/۰
۴۸
۷۱/۰
۳۴
۷۱/۰
۳۵
۶۹/۰
با توجه به اطلاعات بدست آمده از جدول فوق می توان دریافت که ضریب الفای کرونباخ برخی سوالات پایین تر از ضریب آلفای کل می باشد و با حذف یک به یک سوالات نیز این ضریب نتوانسته افزایش یابد اما با حذف هریک از سوالات ۲۳-۲۴-۳۳-۳۴-۳۶-۴۷-۴۸ و اخذ پایایی مجدد مشاهده گردیدکه میزان آلفای محاسبه شده از آلفای کل بالاتر می باشد که نشانگر آن است که سوالات فوق توانایی همپوشانی با سایر سوالات پرسشنامه عملکرد شغلی ندارند . سایر سوالاتی که هم سطح با ضریب کل بدست آمده می باشد را می توان از جمله سوالاتی دانست که نمی تواند تاثیر منفی در همپوشانی سوالات ایجاد نماید . لذا پیشنهاد می گردد که در خصوص ۷ سوال فوق تجدید نظر انجام پذیرد.
روش تجزیه و تحلیل داده ها
از آمار توصیفی و آمار استنباطی جهت تجزیه وتحلیل داده ها استفاده می شود. از آمار توصیفی برای طبقه بندی داده ها وتهیه جداول ونمودارها و از آمار استنباطی برای آزمون فرضیه ها استفاده می شود.ابتدا با بهره گرفتن از ضریب همبستگی پیرسون شدت رابطه متغیرهای هر فرضیه اندازه گیری و سپس با بهره گرفتن از رگرسیون خطی و تحلیل مسیر و تحلیل عاملی هر یک از متغیرها مورد بحث و بررسی قرار می گیرد. در این راستا از نرم افزار آماری SPSS استفاده شده است.
فصل چهارم:
تجزیه و تحلیل داده ها
مقدمه
اطلاعات لازم برای تحقیق حاضر از پرسشنامهای که اعتبار آن مورد آزمون قرارگرفته بود، جمع آوری شد. این اطلاعات در محیط نرمافزاری SPSS با اعمال آزمونهای آماری مناسب با توجه به فرضیات تحقیق، تجزیه و تحلیل گردید و در این فصل نتایج گردآوری شده و تجزیه و تحلیلهای صورت گرفته دادهها بر مبنای استنباط آماری و به کمک فنون آماری مناسب، به منظور تأیید یا رد فرضیه تحقیق ارائه میشود.
روش های آماری
در این تحقیق از آمار توصیفی و آمار استنباطی استفاده شده است.
آمار توصیفی
از این نوع آمار محقق برای طبقه بندی نمودن ، خلاصه نمودن ،توصیف وتفسیر داده ها کمک گرفته است. داده ها بصورت جدول توزیع فراوانی و درصد پراکندگی و نمودار درصد پراکندگی در آمده است . آمار توصیفی و نمودارهای فراوانی متغیرها به پیوست ضمیمه می باشد.
جدول ۴-۱: توزیع فراوانی و درصد پراکندگی پاسخگویان به لحاظ جنسیت